Festival za školou

Praha - Festival za školou

Středa 25.9.2013
od 13:30 do 18:00
Praha
Czech RepublicPrahaUčňovská 1190 00
Zobraz na mapě
47 účastníků
Rapper LA4 z Labelu Big Boss, grafitti nastříkané na panelech, kluci s hakisáky a frisbee, aneb trocha zlobení nikdy neškodí. Studentská akademie společně pořádá 25.září od 13:30 do 18:00 Festival za školou zdarma na konečné zastávce Spojovací.

Na hlavní stage mimo jiné zahraje i několik studentských kapel jako například UGC, 20 minutes nebo AcademiX Girls. Na festivalu se bude odehrávat mnoho workshopů. V Radio akademii si studenti budou moci vyzkoušet vysílání v radiu. Výtvarně nadaní jedinci a nadšenci DIY kultury si vyzkouší street art s Korem, kde si studenti vyrobí své návrhy na šablony a přestříkají si je na trička, školní desky nebo přímo na panely. Freestyle cirkus ukáže své umění, co se týče městských sportů a každý si zaháže s hakisákem nebo se projde po flatlině. Jako upomínka na festival budou složit bláznivé fotografie z fotobudky, kde se lidé budou fotit s hlavními hrdiny Pobřežní hlídky. Potěšíme i fanoušky klasické fotografie, v Polaroid Love totiž budou zachycovat celkové dění na Festivalu za školou.

VSTUP: ZDARMA


Projekt Studentská akademie vznikl před 3 lety v neziskové organizaci Dialog Jessenius, o.p.s. „K dnešnímu dni máme už 7 uměleckých akademií, které je možné pražskými žáky základních a středních škol navštěvovat zdarma a nezávazně. Vytváříme prostředí a podmínky, v němž si mladí lidé mohou vyzkoušet, co je baví a čemu by se chtěli opravdu věnovat. Vznikají u nás „dospělé“ kapely, krásná umělecká díla, party kreativních lidí, připravujeme tím studenty na případné studium v uměleckých školách a snad se nám ti i daří.“, říká Jiřina Faloutová, zakladatelka společnosti.



Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Ukaž trochu lásky.

A dej nám like!

Děkujeme.

Jedním palcem nahoru velice pomůžete.

Děkujeme.