Selena Gomez - koncert zrušen

Prague - Selena Gomez - koncert zrušen

Pondělí 24.10.2016
od 20:00 do 23:00
Prague
Czech RepublicPragueČeskomoravská 2345/17190 00
Zobraz na mapě
3415 účastníků
Selena Gomez ruší evropské turné Revival včetně pražského koncertu, který byl plánován na 24. října 2016 do pražské O2 areny.

Selena Gomez dnes oznámila, že ruší evropskou část jejího RevivalTour.
Vstupenky lze vracet od 12. 9. 2016.

Vstupné, včetně servisních poplatků, se bude vracet dle následujících parametrů:
1/ platba rezervovaných vstupenek nebo jejich přímý nákup u prodejce
vstupné se vrací v místě zakoupení
2/ platba vstupenek po internetu
vstupné vrací POUZE centrální kancelář TICKETPORTAL – POUZE návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny
3/ platba vstupenek na fakturu
Vstupné se vrací převodem na účet zákazníka
Ve své dojemné zprávě Selena vzkazuje fanouškům:

"Jak mnozí z vás vědí, asi před rokem bylo odhaleno, že mám Lupus. Toto onemocnění může postihnout lidi různými způsoby. Zjistila jsem, že úzkost, záchvaty paniky a deprese mohou být vedlejšími účinky právě této nemoci. Chci zůstat aktivní, a proto se chci soustředit na udržení svého zdraví a štěstí. Rozhodla jsem se, že nejlepší cestou vpřed je vzít si na nějaký čas volno. Děkuji všem svým fanouškům za podporu, víte, jak důležití pro mě jste, ale musím se tomuto problému postavit čelem, abych si byla jistá, že dělám pro sebe jen to nejlepší co je možné. Vím, že nejsem sama s tímto problémem a doufám, že tato zpráva pomůže i jiným, aby řešili své vlastní problémy. "

Zobrazit více


Selena Gomez Cancels European Revival Tour including the concert in Prague which was planned for October 24, 2016 to the O2 arena.

Selena Gomez has today announced that she will be cancelling the European Leg of her Revival Tour. Ticket holders are advised that refunds will be available from September 12th 2016.

Refund directives:
1/ tickets bought at selling outlets
Cash will be refunded at the same place where tickets were bought
2/ online payment
Fans who ordered tickets on line will have their credit cards automatically refunded
3/ invoice payment
Costumers, who transferred money for their tickets, will get money returned
In a heartfelt message to fans, Selena wrote:

"As many of you know, around a year ago I revealed that I have Lupus, an illness that can affect people in different ways. I've discovered that anxiety, panic attacks and depression can be side effects of Lupus, which can present their own challenges. I want to be proactive and focus on maintaining my health and happiness and have decided that the best way forward is to take some time off. Thank you to all my fans for your support. You know how special you are to me, but I need to face this head on to ensure I am doing everything possible to be my best. I know I am not alone and by sharing this, I hope others will be encouraged to address their own issues.”

















Vstupenky v síti www.TICKETPORTAL.cz
Ceny vstupenek: 1190 - 1590 KČ
Fan club: 27. 4. 2016 od 10:00 hodin do 29. 4. 2016 8:00 hodin
Live Nation klub: 27. 4. 2016 od 10:00 hodin do 27. 4. 2016 22:00 hodin
Oficiální předprodej bude zahájen 29. 4. 2016 v 9:00 hodin


AMERICKÁ ZPĚVAČKA A HEREČKA SELENA GOMEZ VYSTOUPÍ POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE. MULTIPLATINOVÁ UMĚLKYNĚ BUDE KONCERTOVAT 24. 10. 2016 V PRAŽSKÉ O2 ARENĚ A PŘEDSTAVÍ SVÉ POSLEDNÍ ALBUM REVIVAL, KTERÉ VYŠLO VÍCE NEŽ DVA ROKY PO ÚSPĚŠNÉM SÓLOVÉM DEBUTU STARS DANCE.
Evropská část turné “Revival Tour” začne v Helsinkách 10. října 2016 a navštíví Švédsko, Norsko, Dánsko, Německo, Holandsko, Francii, Lucembursko, Českou republiku, Itálii, Belgii, Velkou Británii, Španělsko a bude zakončena 16. listopadu v lisabonské MEO Areně.
Selena své album Revival začala natáčet na podzim roku 2014, poslední úpravy na něm pak provedla loni v létě. Selena se při natáčení nových skladeb na desku opětovně představila i jako textařka a skladatelka, ve studiu ji při práci podpořilo i několik věhlasných producentů. V seznamu těch, kteří se na albu Revival podíleli, nechybí například Rock Mafia, Hit-Boy, Dave Audé, Max Martin, Mattman & Robin, Stargate, Benny Blanco, Steve Mac nebo americký rapper A$AP Rocky. Selena svoje aktuální album v minulých měsících propagovala úspěšnými singly Good For You a Same Old Love, které prezentovaly spíše její romantičtější polohu. Novým singlem Hands To Myself, který byl použit i v nové reklamní kampani předního světového výrobce audiotechniky, se Selena opět vrací do vod tanečnějšího mainstreamu a jak první ohlasy z Ameriky, Austrálie nebo Belgie naznačují, má zpěvačka zaděláno na další velký hit. Entertainment Weekly album nazval "jedním z nejelegantnějších alb podzimu“ a "svěžím a pokrokovým, jako je hudba indie miláčků Tove Lo a FKA Twigs", zatímco Rolling Stone desku nadšeně chválil "toto je zvuk umělkyně s novou energií, která je na vrcholu sil."
Selena Gomez albem Revival potvrdila svou oprávněnou pozici jedné z nejoblíbenějších amerických zpěvaček současnosti, což naznačují i desítky milionů fanoušků na všech dostupných sociálních sítích i rekordní poslechy jejích písní na různých hudebních platformách.
"Jsem připravena vydat se na turné a vidět své fanoušky v Evropě osobně!" řekla Gomez. "Toto album představuje novou a velmi důležitou kapitolu v mém životě. Nemůžu se dočkat, až na jevišti představím nový materiál, z celého srdce jsem se snažila, aby toto turné, bylo opravdu neobyčejné."
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Ukaž trochu lásky.

A dej nám like!

Děkujeme.

Jedním palcem nahoru velice pomůžete.

Děkujeme.