CarWars Opening 2K17

Panenský Týnec - CarWars Opening 2K17

Pátek 19.5.2017
od 16:00
Neděle 21.5.2017
do 12:00
Panenský Týnec
Czech RepublicPanenský Týnec43905
Zobraz na mapě
5115 účastníků
CARWARS Opening 2K17

PROGRAM

Pátek 19. 5.

16:00 OTEVŘENÍ AREÁLU PRO VEŘEJNOST
Posádka prvního vozu ve frontě před vjezdem má samozřejmě - jak už je na Tejnici zvykem - vstup zdarma.

17:00 ZAČÁTEK VOLNÝCH SPRINTŮ
Delfín pustí sprinty v okamžiku, kdy se na začátku dráhy sejde nějaké rozumné množství sprinterů.

17:00 ZAČÁTEK REGISTRACÍ V POŘADATELSKÉM STANU
Pokud se chystáte na páteční noční sprinty, nebo sobotní Night tuning, počítejte s povinnou registrací. Po registraci dostanete samolepku na přední sklo, která vás opravňuje k jízdě v areálu i po 22. hodině, od které platí pro neregistrované zákaz noční jízdy.


Zobrazit více
20:00 ZAČÁTEK PARTY NA CAMP STAGE
Camp stage najdete na začátku kempu ve středovém pruhu. DJ Kojda, DJ Bagr, DJane Maya, MIO, déelvéčka a další - k tomu není co dodat. Tahle parta patří k inventáři CARWARS. Kluci provozují naprosto libovej bar, kde se o vás skvěle postarají. Zajímavý je, že celá takhle parta prostě vůbec k životu nepotřebuje spánek:)

20:00 ZAČÁTEK FRIDAY´S CW PARTY NA HLAVNÍ STAGE
Tejnická klasika, jak jste všichni zvyklí. Dan Rakaczký a Aleš Lehký, Vašek Pácha a do rozjeté party nastoupí i DJ Roxtar, který si předtím dá set na nové stage Hall of Fame CW. Nemá cenu vás tady nějak moc strašit, ale v pátek večer na Panenčáku se může stát úplně všechno :)

21:00 HALL OF FAME CEREMONIAL 2017
Neuvěřitelné množství práce spousty lidí bude vrcholit v pátek právě touhle částí programu CARWARS. Ve zcela nově pojatém areálu v prostoru tuningových soutěží proběhne slavnostní večer, který si všichni určitě pořádně užijeme.
Hlavním smyslem večera je představení dvou vozů, organizátory považované za absolutní pecky, které si zaslouží své místo v Síni slávy CARWARS. Součástí slavnostního odhalení je našlapanej doprovodnej program - vystoupí např. členky baletu Národního divadla /hele já si z vás fakt nedělám srandu./ - a vůbec toho bude spousta k vidění. Večer bude moderovat Aleš Lehký a odhalování vozů se ujme dívka Playboye, playmate Daniela Kostić. Pozdraví vás Jay Diesel, hrát bude Roxtar a celý ceremoniál přejde do pohodové party. Postaráme se o to, aby vám nic nechybělo - v Hall of Fame zóně pro vás bude připraveno dostatek barů, bašty a vůbec všeho, co by vám mohlo chybět...
Těšíme se na všechny naše kámoše, že se na nás přijdou podívat, tak ne, že se na nás vykaslete :)

22:00 ZAČÁTEK NOČNÍCH SPRINTŮ
Noční sprinty jedině na Panenčáku... vždyť to taky nikdo jinej nedělá, že jo? :) Sprinty pustíme v deset a ještě jednou upozorňujeme nové lidi, že musí mít registrační samolepku, kterou dostanou v pořadatelském stanu. Jinak vás uloví security a dostanete od Kavíka padesát kliků...
Předpokládáme, že sprinty pojedou do půlnoci, leda že by nějakýmu exšpertovi zase vzadu na ranveji vyskočila z auta převodovka /už se stalo/ a kvůli oleji na dráze nebyla ranvej způsobilá.

00:00 DĚJ SE VŮLE BOŽÍ, DOKUD VY BUDETE PAŘIT, BUDEME HRÁT!

Sobota 20. 5.

9:00 ZAČÁTEK VOLNÝCH SPRINTŮ
Volné sprinty budeme mít na dráze od devíti do jedenácti dopoledne.

10:00 ZAČÁTEK REGISTRACÍ
V sobotu se v pořadatelském stanu můžete registrovat na sprinty na 1/4 míle a na večerní Night tuning. Tuningové soutěže Hall of Fame CARWARS mají samostatný proces akreditací - buď se registrujete předem přes mail halloffame@carwars.cz, nebo to můžete zkusit na místě přímo u komisaře soutěže.

10:00 ZAČÁTEK HALL OF FAME CARWARS OPENING 2K17
Úplně nová podoba soutěží upravených automobilů na Panenském Týnci. Nový, velkoryse dimenzovaný areál pro soutěž, 28 metrů široké podium s rampami, na kterém se bude soutěž odehrávat. Ředitelem soutěže a současně hlavním porotcem je Roman Kissling Flek, kterého znáte z Lowiscult, pořadatel Street Connection for Charity, člen praotců českého tuningu - Turbodevils. Tady se ještě sluší poděkovat za dlouholetou spolupráci Tomáši Komárovi Plechatému z WCT, se kterým jsme Best of CARWARS páchali po dlouhé roky...
Novinkou oproti minulým letům je povinná akreditace pro soutěžní vozy. Akreditaci můžete získat buď předem na mailu halloffame@carwars.cz, nebo v nouzi nejvyšší osobně u přejímacího komisaře u vjezdu do areálu Hall of Fame.
Důvod akreditace je jednoduchý - snažíme se nastavit laťku pro soutěžící vozy opravdu hodně vysoko.
V areálu Hall of Fame toho bude k vidění opravdu hodně - mimo soutěžních vozů také expozice partnerů a spolupracujících crew, doprovodné programy a spousta dalších kravin...

11:00 DOPOLEDNÍ EXHIBICE NA DRÁZE

12:00 ŘAZENÍ NA MĚŘENÉ SPRINTY
Měřené sprinty na 1/4 míle se jako loni jedou ve spolupráci s SMS.CZ. Kategorie na sprinty najdete na www.carwars.cz, nebo na www.smscz.net. Registrace na sprint poběží od 10:00 v pořadatelském stanu.

13:00 MĚŘENÝ SPRINT NA 1/4 MÍLE
Letos se nám už zželelo diváků, kteří postávají a přešlapují u dráhy při sprintech. Novinkou letošní sezóny je tedy to, že jsme pro vás připravili u dráhy tribuny s kapacitou 600 lidí. Nezapomeňte si tedy nějakej podprdelník, ať si neotlačíte background:)

16:00 CARWARS 402:TATAKAI
Novinka loňských srpnových CARWARS - klubový sprint. 3 nejsilnější vozy z každého klubu. 3 nejšikovnější řidiči... Nehrajeme na obsah, palivo, poháněné nápravy. Nezajímá nás klimatizace ani parkovací asistent. Jako pokračovatelé samurajských tradic jedeme jen na soutěž brutálních kilowatt a váhy vozidel:)
Odměnou pro vítězný klub je pak 100 piv, což se ukázalo jako slušná motivace. Zatím je do soutěže registrováno 9 klubů, uvidíme, jestli se někomu podaří WCT - loňskému vítězi - nasekat pozadí..:)

17:00 VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ
Zhruba v pět odpoledne /po odjetí Tatakai/ vyhlásíme na hlavní stage výsledky Sprintu na 1/4 míle a současně také CW 402:TATAKAI.

18:00 VOLNÉ SPRINTY
Poslední sobotní volné sprinty se budou jezdit od 18:00 do 20:00

20:00 ZAČÁTEK SATURDAY´S CW HOT PARTY
Tak, jako jsme se rozkročili při přípravě Hall of Fame, jsme poslali do vyššího levelu i sobotní party na Tejnici. Jako kmenoví CW DJ´s budou sobotní party šéfovat Mike Frost a DJ Pácha. Někdy po desáté vás naskočí wodšpuntovat Jay Diesel a po Night tuningu se budeme těšit na show, kterou předvede Marpo & TroubleGang:)
Jsme moc rádi, že se nám podařilo CARWARS Opening 2K17 zařadit do turné, které Marpo a TroubleGang na jaře jedou po ČR. Protože to prostě bude M.A.Z.E.C:!:)
Po půlnoci se samozřejmě atmosféra na party uklidní, budeme si pouštět jazz a ploužáky, zahrajeme si nějaký klidný společenský hry, holky si zacvičí jógu a bude to prostě takovej klidnej ospalej rodinnej večer :)

21:30 NIGHT TUNING
Řazení na noční tuning začne okolo 21:00, upozorňujeme všechny soutěžící, že podmínkou účasti je registrace PŘEDEM v pořadatelském stanu a hlavně nálepky na čelním skle, která vás opravňuje k jízdě i po zákazu noční jízdy, který začíná ve 22:00.

Neděle 21. 5

9:00 ZČÁTEK VOLNÝCH SPRINTŮ
Volné sprinty se budou na rozloučenou s CWO 2K17 jezdit podle vašeho zájmu, nejdéle pak do 12:00.

13:00 OFICIÁLNÍ UKONČENÍ CARWARS OPENING 2K17
V jednu hodinu už nesmí být z diváků na letišti ani noha, jinak nám dají pánové z Úřadu pro civilní letectví za uši. Kdo se zdrží po jedné hodině, automaticky se stává brigádníkem a jde s náma sbírat šprcky :)


NA CARWARS OPENING 2K17 TOHO SAMOZŘEJMĚ BUDE MNOHEM VÍC

CDS ZÓNA bude stejně jako loni a celej víkend se bude driftit, až nám všem z toho půjde hlava kolem. Kamarádi z Czech Drift Series opět vyhlásili Gymkhanu, Tomíno má nový auto, tak se na něj půjdeme podívat, jak to s ním umí...

KART ARÉNA bude stát v prostoru u nového Trotlkempu hned za vjezdem do areálu. Kluci od motokár to berou opravdu vážně, takže si na CWO připravují i stožáry s osvětlením na noční jízdy. Pokud vám to na kartech jde, nezapomeňte se zaregistrovat. Tři nejlepší časy vyhrají volné vstupenky na Milovické války:)

VYHLÍDKOVÉ LETY budou probíhat na severním okraji dráhy, helikoptéry určitě nepřehlédnete. Podle informace od pilotů budou mít pro vás připravený nějaký libový tarify na letenky, takže si připravte nějaký drobný, ať si můžete s nimi skočit. Lítání nad narvaným Panenčákem je vážně neskutečnej zážitek - vyzkoušeno osobně:)

AUTOKINO NCTT je už pro Tejnici kultovní záležitost. Tahle partička z Mělnicka už k nám neodmyslitelně patří a všichni už jsme hrozně zvědaví, jakej úraz budou Mášovi zdravotníci ošetřovat letos :)
Pro ty, co jedou poprvé - v autokinu si v klidu zaparkujete, naladíte si zvuk filmu z transmitéru na rádiu v autě a v klidu sledujete Fast & Furious 1 - 25:)

Jede k nám hafo vystavovatelů, simulátory, prodejci všeho možnýho i nemožnýho, autodrom a další voloviny, mraky barů /panáčka si samozřejmě dáme v Saturninu/, cateringu se všema myslitelnejma i nemyslitelnejma dobrotama. Zkrátka - bude dobře:)

Jeden z letošních partnerů CARWARS, mobilní aplikace Spacespy, připravila pro diváky celkem vypečenou záležitost. Když si nainstalujete jejich apku, dostanete od nich zprávu s GPS souřadnicema, kde na vás na Panenčáku čeká jejich hosteska. Když budete první, kdo jí najde, dostanete od ní tankovací kartu naládovanou na 100 litrů paliva. A to se vyplatí... :)

RYCHLÉ UPOZORNĚNÍ PRO TY, KDO JEDOU NA CARWARS POPRVÉ
Zadní smyčka, která vede přes kempy, je jednosměrná. Každý večer od 22:00 platí ZÁKAZ NOČNÍ JÍZDY! Pokud potřebujete z areálu večer odjet, chyťte si první auto security a to vás odvede k výjezdu z areálu.
Pokud budete na akci přijíždět po 22:00, nic se neděje. Security vás navede do kempu, rychle ubytovat a mazat pařit.
ZDRAVOTNÍCI jsou umístění vedle pořadatelského stanu. Pokud se udělá někomu blbě, neváhejte je zavolat. První pořadatel, kterého uvidíte, je ochotně zavolá vysílačkou. Pořád je lepší, aby vyjeli zbytečně a zjistili, že váš kamarád to přehnal s drinkama, než abychom někoho nechali válet v diabetickém šoku.
Vůbec na sebe navzájem dávejte trochu pozor, ať se v pohodě vrátíte v neděli domů, OK?


VSTUPNÉ
Vstupné na akci na všechny tři dny je 290,- korun
Auta a ostatní vehikly mají vjezd do areálu ZDARMA.
ZTP a předškolní děti mají vstup ZDARMA
Děti do 15 let platí 150 korun.
Snížené vstupné za 150,- korun na koncert Marpa & TroubleGang se prodává v sobotu 20. 5. od 18:00

Další informace najdete na www.carwars.cz
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Ukaž trochu lásky.

A dej nám like!

Děkujeme.

Jedním palcem nahoru velice pomůžete.

Děkujeme.