Harry Potter a kámen mudrců

Prague - Harry Potter a kámen mudrců

Sobota 28.1.2017
od 18:00 do 21:00
Prague
Czech RepublicPragueČeskomoravská 2345/17190 00
Zobraz na mapě
1585 účastníků
Český národní symfonický orchestr zahraje hudbu z filmu Harry Potter a kámen mudrců dne 28. ledna 2017 jako součást série koncertů hudby z filmů o Harry Potterovi. Symfonický orchestr zahraje živě, jako doprovod k filmu, promítaném na velkém plátně, každý tón z filmu Harry Potter a kámen mudrců. Diváci budou moci prožít kouzlo filmu ve vysokém rozlišení na 12timetrovém plátně, za zvuků orchestru hrajícího nezapomenutelnou hudbu Johna Williamse.

Film bude uváděn s českými titulky.

CineConcerts a Warner Bros. Consumer Products představili počátkem letošního roku připravovanou sérii koncertů hudby z filmů Harry Potter, nové mezinárodní turné, oslavující filmy o Harry Potterovi. Koncerty hudby z filmu Harry Potter, které odstartovaly v červnu 2016, jsou dalším kouzelným zážitkem z čarodějného světa J.K. Rowlingové.

Justin Freer, prezident CineConcerts a producent/dirigent série koncertů hudby z filmů o Harry Potterovi řekl, "Filmová série Harry Potter je jedním z ojedinělých kulturních fenoménů, který stále přináší potěšení milionům fanoušků po celém světě. Je nám velkým potěšením, že můžeme poprvé v historii poskytnout divákům jedinečnou příležitost poslechnout si oceněnou hudbu, hranou živě symfonickým orchestrem, a zároveň shlédnout milovaný film, promítaný na velkém plátně. Bude to nezapomenutelná událost.”

Brady Beaubien ze CineConcerts, producent série koncertů hudby z filmů o Harry Potterovi, dodal, "Harry Potter je synonymem vzrušení po celém světě a věříme, že si představením této neuvěřitelné hudby, společně s celým filmem, diváci užijí návrat do tohoto kouzelného světa, k mnoha úžasným postavám, které ho obývají, a k jejich dobrodružstvím. "
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Ukaž trochu lásky.

A dej nám like!

Děkujeme.

Jedním palcem nahoru velice pomůžete.

Děkujeme.