Rammstein

Prague - Rammstein

Neděle 28.5.2017
od 19:00 do 22:00
Prague
Czech RepublicPragueU Slavie 2A10100
Zobraz na mapě
8966 účastníků
VSTUPENKY V SÍTÍCH www.TICKETPRO.cz a www.TICKETPORTAL.cz
CENY VSTUPENEK: 1490 – 2250 KČ

VSTUPENKY V PRODEJI OD 25. 11. 2016 9:00 HODIN

Special guest: Kurtizány z 25. Avenue

Na základě velmi úspěšné koncertní série z tohoto roku, která zahrnovala i vystoupení na festivalech v Buenos Aires nebo Chicagu, budou Rammstein pokračovat v koncertování i v roce 2017. Do Prahy se vrátí po téměř šesti letech od svého posledního vyprodaného koncertu, tentokrát se však svým fanouškům představí v rámci koncertu pod širým nebem v pražské Eden Aréně.

Kapela Rammstein patří již léta k nejlepšímu německému hudebnímu exportu. Šestičlenné seskupení, které odstartovalo svoji hudební pouť v roce 1994, doposud po světě prodalo miliony alb, singlů a dvd a získalo nespočetné množství zlatých a platinových ocenění. Největší obdiv svých fanoušků ale Rammstein sklízejí na koncertních pódiích. Jejich živá vystoupení jsou plná pyrotechnických efektů, obscénních gest, vizuálních vychytávek a především energie.

Pokud je hudba Rammstein ideální jako soundtrack pro budování velkých monumentů v poušti, pak někde v divočejším světě stojí impozantní stavba budovaná dvaadvacet let šesti umělci pocházející z Východního Berlína. Velmi silné jádro kapely tvoří perfektní souhra kytaristů Richarda Z. Kruspeho a Paula Henryho Landerse ve skvělém doprovodu baskytary Olivera Riedela a bubeníka Christopha "Doom" Schneidera. Samozřejmě nelze opomenout výjimečný talent klávesisty, doktora Christiana "Flake" Lorenze, jehož klávesy dotvářejí nezaměnitelný zvuk kapely. Frontmanem kapely je charismatický zpěvák a básník Till Lindemann, který je v součastné době bezpochyby jedním z nejosobitějších vokalistů na světě. Rammstein během koncertů vytváří velkolepou show, která nechá chladným jen málokoho.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Ukaž trochu lásky.

A dej nám like!

Děkujeme.

Jedním palcem nahoru velice pomůžete.

Děkujeme.