Vrbenská Míle 2014

Vrbno u Mělníka - Vrbenská Míle 2014

Vrbno u Mělníka
Sobota 12.7.2014
od 8:00
Vrbno u Mělníka
Czech Republic
28 účastníků
Popis VRBENSKÁ MÍLE - Den plný pohody pro přátele dobré nálady. Každý kdo se nebojí udělat si legraci i sám ze sebe zde najde bandu lidí co se za humor nestydí.

PRAVIDLA
Vrbenská Míle 2014 !!!!!!!!!!!

Závod určený pro otrlé , jedna míle, která se skládá ze 4 úseků - 2 úseky běhu na běžkách, 2 úseky v holinkách ---------- plnění úkolů - jízda na lodi, běh v holinkách, tažení polárních saní, jízda s trakařem , plnění úkolů na kontrolních stanovištích. Letos navíc i úkol pro celej TEAM !!!!!!!!!!!!!

Jedná se o závod ve štafetách, 4 osoby a musí být SMÍŠENÉ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Každý člen družstva musí mít kostým ..... jinak trestné body až 500 bodů !!!!!

BOTY na běžky musí mít 2 účastníci štafety vlastní !!!!!!!!!!!!!!



Muži bez omezení věku, ženy bez omezení věku atd. Pro děti doprovodné soutěže ....... Jízda na ponících ..............


Zobrazit více
POZOR !!! POZOR !!!! POZOR !!!!! Smíšená Štafeta ---- omezený počet družstev na 20 družstev..... registrace je otevřená od 1.1.2014 a platná se stává po složení startovného 125,- Kč na osobu, tedy 500,- Kč za team.

k jídlu GULAGE, vepřová kýta na grilu, buřty, klobásky, uzené ryby a další pochutiny co jen pojízdné občerstvení dodá :-)

Po ukončení závodů vyhlášení výsledků a předání cen se uskuteční od 16.00 posezení u muziky ....

Na slavnostní zahájení závodů ve 09.50 hodin se dostaví polární expedice, která tudy projíždí na své cestě na severní pól....

Od 08.00 registrace štafet
10.00 hodin start první štafety

Veškerá pravidla si organizátoři vyhrazují upravit, dle potřeb závodu ....... proti tomuto není možné podat žádnou stížnost .


S Pozdravem ředitelé závodu VM
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Ukaž trochu lásky.

A dej nám like!

Děkujeme.

Jedním palcem nahoru velice pomůžete.

Děkujeme.