Vážení přátelé a milovníci dobrého jídla,
dovolte, abychom Vás pozvali na zajímavý gastronomický večer u nás v restauraci.
Můžete přijít sami nebo s přáteli, ale poukaz na menu můžete použít třeba jako vánoční dárek.
Speciální degustační menu o šesti chodech (+ aperitiv) pro Vás připraví Václav Opl, šéfkuchař Restaurace ZA OPONOU a celý tým naší kuchyně.
aperitiv
Prosecco Mionetto Valdobbiadene D.O.C.G., Veneto, extra dry
studený předkrm
ravioly z červené řepy
s křenovou pěnou a malinovým vzduchem
teplý předkrm
zapečení šneci, máslo, česnek, opečený toast
Zobrazit více
polévka
liškový krém s bylinkovým olejem, našlehaná mléčná pěna
první chod
kuřecí porchetta, batátové pyré,
marinovaný fenykl v pomerančové šťávě,
kroketa z kuřecích křidýlek, omáčka demi-glace
druhý chod
jelení hřbet připravený metodou sous-vide,
gratinované brambory s restovanou šalotkou
desert
pošírovaná hruška tří barev s vanilkovým Sabayone
Cena degustačního menu je 790 Kč / os.
Menu je možné objednat a zaplatit buď přímo v restauraci nebo nám jednoduše napište a domluvíme se.
Těšíme se na setkání!
Hynek Macák, Restaurace ZA OPONOU