Praha: Máme právo na slušného premiéra a slušnou vládu

Václavské Náměstí - Praha: Máme právo na slušného premiéra a slušnou vládu

Václavské Náměstí
Pondělí 9.4.2018
od 19:00 do 20:00
Václavské Náměstí
Czech RepublicPragueVáclavské námestí
Zobraz na mapě
7015 účastníků
Pojďme se na chvilku zamyslet nad tím, kdo v současné době vede naši vládu a zastupuje naši zemi. A zamysleme se všichni – nejen ti z nás, kteří nevolili ANO, KSČM či SPD.

Tento zástupce by měl jít občanům příkladem! Měl by jim umět naslouchat, být schopný sebereflexe a dělat kroky, které jsou především ku prospěchu nás všech – nikoli jen k jeho vlastnímu užitku. Je nepřípustné, aby byl takový zástupce trestně stíhanou osobou s pochybnou minulostí spjatou s StB.

Demonstrace a petiční akce svolané na 9. dubna jsou pokračováním předchozích protestů, jež odstartovala akce proti zvolení Zdeňka Ondráčka do čela komise GIBS. Vyjadřují hlubokou nespokojenost a zklamání občanů ze současné politické situace.

Akce jsou zároveň apelem určeným všem členům poslanecké sněmovny. Poslanci by neměli připustit, aby naše budoucí vláda měla za premiéra člověka, který výše zmíněné hodnoty nenaplňuje. Apelujeme i přímo na Andreje Babiše, aby se sám nad sebou hluboce zamyslel a zpytoval své svědomí.

Nevěříme tomu, že v celé naší zemi, v naší vládě a v neposlední řadě ve straně, jež vyhrála volby, neexistuje nikdo lepší, způsobilejší a morálně zodpovědnější k tak náročnému úkolu, jakým je vedení České republiky. Někdo, kdo nemá problematickou minulost, není trestně stíhaný a není zapleten do střetu zájmů. Andrej Babiš takovou osobou není, nikdy nebyl a nikdy nebude.

Už nechceme dál jen slepě přihlížet. Nikdo nemá mandát k tomu, aby si s naší zemí dělal, co chce. Je úkolem občanů dát svým zvoleným zástupcům najevo, aby respektovali pravidla hry – a pokud toho nejsou schopni, musí odstoupit. Tak to v demokratické společnosti funguje. Chceme slušnou politickou reprezentaci, která se bude starat o prosperitu naší země a jejích obyvatel. Chceme žít ve zdravém demokratickém prostředí.

Těšíme se na viděnou v pondělí! Předem díky za šíření akce mezi vaše známé.

Program:

Zobrazit více

17:00
Začátek podepisování petic
19:00
Společné pozvednutí srolovaných petic – vyjádření našeho názoru nenásilnou formou
20:00
Uzavírání petičních stánků



Organizátoři

Kontakt pro média:
media@milionchvilek.cz
Kontakt pro dobrovolníky:
dobrovolnici@milionchvilek.cz

Rozcestník všech akcí:
http://bit.ly/Chceme_Slu%C5%A1n%C3%A9_%C4%8Cesko
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Ukaž trochu lásky.

A dej nám like!

Děkujeme.

Jedním palcem nahoru velice pomůžete.

Děkujeme.