Škwor + hosté, 20 let * O2 arena

O2 arena - Škwor + hosté, 20 let * O2 arena

O2 arena
Pátek 9.11.2018
od 20:00 do 23:00
O2 arena
Czech RepublicPragueČeskomoravská 2345/17190 00
Zobraz na mapě
1294 účastníků
Škwor - nové album jako "předkrm", halové tour a koncert v O2 areně coby hlavní chod!

S blížícím se podzimem se množí dotazy fanoušků Škwor na nové album a koncertní plány na následující rok, během nějž populární rocková parta oslaví své už dvacáté narozeniny. Teď konečně nastal čas utnout všechny spekulace a začít servírovat fakta! Jubilejní desáté řadovky, která dostala název Uzavřenej kruh, se dočkáme letos v listopadu. Ale to je jen předzvěst bouře, která nastane v roce 2018, kdy kapela vyrazí na své dosud největší halové turné, pověstnou třešinkou na dortu pak bude 9. 11. 2018 narozeninový koncert v hale z největších - v pražské O2 areně!

"Nový album se právě dokončuje a venku by mělo bejt už za pár tejdnů. Než se tak ale stane, musíme bejt přesvědčený, že jsme udělali maximum k naší spokojenosti," komentuje aktuální stav novinky Uzavřenej kruh frontman Petr Hrdlička a dodává, že tak jako předchozí nahrávky, i tato vznikala v naprosté tvůrčí svobodě: "Při psaní písniček nás nic nesvazuje, na to si ani nepotrpíme. Ani nemáme žádnou dohodu nebo představu, jestli bude album takový nebo makový. Píšeme prostě písničky, jak nás co napadne a není to podle žádnýho klíče nebo konceptu."

Dle slov kapely by měla být novinka o něco tvrdší a "šlapavější", než předchozí studiové album Hledání IDentity. Chybět ale určitě nebude ani nějaká ta balada a klasické "škwoří vypalovačky". To, na co se ale Škwor těší ze všeho nejvíc, je, až zahraje nové písně fanouškům naživo.

"Myslím, že nápad udělat O2 arenu, byl přirozenej proces a pro nás logický vyústění naší dosavadní kariéry. Prostě jsme si řekli, že už uzrál ten správnej čas! Zkrátka je potřeba se posouvat dál a Škwor nikdy nechtěl jenom tak stagnovat, proto je to pro nás další výzva a taky povinnost, udělat pro naše fans ve velkym prostoru co nejlepší show!," komentuje největší koncertní výzvu v historii Škwor Hrdlička. Jak je u Škwor dobrým zvykem, mohou se fanoušci v rámci celého turné a samozřejmě i v O2 areně těšit na pořádnou show.

Předprodej na koncert v O2 areně startuje 20. září 2017. Vstupenky pořídíte exkluzivně v síti Ticketportal. Koncert skupiny Škwor a jejich hostů se uskuteční 9. listopadu 2018 od 20 hodin.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Ukaž trochu lásky.

A dej nám like!

Děkujeme.

Jedním palcem nahoru velice pomůžete.

Děkujeme.