Pelíšek fest 2018

Město Bystřice nad Pernštejnem - Pelíšek fest 2018

Město Bystřice nad Pernštejnem
Sobota 30.6.2018
od 16:00 do 23:00
Město Bystřice nad Pernštejnem
Czech RepublicBystrice nad Pernstejnem59301
Zobraz na mapě
172 účastníků
Prázdniny v Bystřici nad Pernštejnem tradičně zahájíme festivalem Pelíšek fest, a to již jeho 11. ročníkem! Hlavní program bude zahájen v sobotu 30. června 2018.
Přijďte si zapařit se skupinou Harlej na její hitovky jako Kapitán Morgan, Svařák, či Proč pocit mám .... Neméně záživným bude pamlsek v podobě kapely Wohnout se Svazem českých bohémů či Gastrosexuálem. Třešnička na dortu bude Sebastian, který válcuje hitparády s Náhradními díly, Hvězdami, či Toulavou.
Milovníky tvrdší muziky jistě potěší malé zpestření ve formě D.O.P. Ostrost a syrovost jejich kytar snad dostatečně rozpálí Pelech. Stejnou peckou pak budou místní punkový Rabies, ostřílení hoši všech festivalů a klubů. Formaci doplní bystřičtí matadoři Kroky či stále lepší Babylon. Formaci doplní novoměstské K.S.V. a jihlavští Vzhůru a níž.
Věříme, že se podaří připravit inovovaný a příjemný doprovodný program jak pro dospělé, tak pro děti. V jednání je např. tetování henou, lukostřelba, žonglování, skákací boty, výroba a prodej reklamních placek, malování na trika, čajovna s vodními dýmkami, prodej šátků a ostatního „festivalového“ zboží jako jsou korálky, náušnice, náramky… Pro nejmenší zde bude skákací hrad. Ve spolupráci s Lezci Vysočiny je připravena mobilní lezecká stěna i jiné lanové zpestření.
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Ukaž trochu lásky.

A dej nám like!

Děkujeme.

Jedním palcem nahoru velice pomůžete.

Děkujeme.