Disney On Ice - Ostrava, Ostravar Aréna

Ostravar Aréna - Disney On Ice - Ostrava, Ostravar Aréna

Ostravar Aréna
Úterý 15.1.2019
od 18:00 do 20:00
Ostravar Aréna
Czech RepublicOstravaRuská 3077/135700 30
Zobraz na mapě
158 účastníků
Největší rodinná lední revue Disney On Ice přijíždí do České republiky! Představí celosvětový hit Ledové Království a další nesmrtelné postavičky z pohádek Walta Disneyho! Předprodej vstupenek bude spuštěn v pátek 8. prosince ve 12:00 hod.!

Myšák Mickey, Myška Minnie, Kačer Donald a Goofy vás zavedou do kouzelného pohádkového světa ve velkolepé lední show Disney On Ice - Reach For The Stars. Objevte magický svět Ledového království s Annou, Elsou a veselým sněhulákem Olafem a zazpívejte si s nimi legendární písně jako “Najednou” a “V létě”. Proplujte hlubinnou vodní říší s Ariel za zvuků Sebastianovy krabí kapely, ocitněte se Na Vlásku s Locikou a Evženem Houžvičkou za doprovodu sborového zpěvu banditů z hostince U zmuchlaného káčátka a v neposlední řadě zažijte “Tenhle příběh náš, který starší je než čas“ - tedy nesmrtelnou klasiku Kráska a zvíře v této oslňující bruslařské podívané!

Nezapomenutelné dobrodružství s Myšákem Mickeym, Myškou Minnie a jejich přáteli z Disneyho království můžete vidět v jedinečné show Disney On Ice - Reach For The Stars v pražské Tipsport aréně (15. a 16. 12.2018) a také v ostravské Ostravar aréně (15.1.2019).

Po tříleté pauze se tak do České republiky vrací Disney On Ice, originální lední revue s nesmrtelnými Disneyho příběhy, který každý zná. Disney On Ice láme rekordy v návštěvnosti po celém světě a již po několikáté si ji můžete vychutnat v době vánočních svátků také u nás!
Nezapomenutelný audiovizuální zážitek, profesionální bruslařské výkony, originální kulisy a ladnou choreografii za doprovodu oblíbených Disneyho hudebních hitů zajišťuje Feld Entertainmnet.

Disney On Ice - Reach For The Stars – to je nezapomenutelný zážitek pro celou rodinu!

Termíny představení:
Tipsport aréna Praha:
• 15.12.2018 (10:00, 14:00)
• 16.12.2018 (14:00)

Zobrazit více

Ostravar Aréna Ostrava:
• 15.1.2019 (18:00)

Lední revue vám přináší agentura Pragokoncert. Více info na a
Vstupenky budou k dostání exkluzivně v předprodejní síti Ticketportal () od
pátku 8. prosince 12:00 hod.

Video z představení zde:

Více na:
Facebook:
Twitter: @DisneyOnIce #DisneyOnIce #ReachForTheStars
YouTube:
Instagram: @DisneyOnIce
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Ukaž trochu lásky.

A dej nám like!

Děkujeme.

Jedním palcem nahoru velice pomůžete.

Děkujeme.