Disney On Ice - Bratislava, Zimný štadión Ondreja Nepelu

Zimní stadion Ondreje Nepely - Disney On Ice - Bratislava, Zimný štadión Ondreja Nepelu

Zimní stadion Ondreje Nepely
Sobota 19.1.2019
od 14:00 do 16:00
Zimní stadion Ondreje Nepely
SlovakiaBratislavaTrnavská cesta 2781108
Zobraz na mapě
3 účastníků
Najväčšia rodinná ľadová revue Disney On Ice prichádza na Slovensko! Predstaví celosvetový hit Ľadové kráľovstvo a ďalšie nesmrteľné postavičky z rozprávok Walta Disneyho!

Myšiak Mickey, Myška Minnie, Káčer Donald a Goofy vás zavedú do kúzelného rozprávkového sveta vo veľkolepej ľadovej show Disney On Ice - Reach For The Stars. Objavte magický svet Ľadového kráľovstva s Annou, Elsou a veselým snehuliakom Olafom a zaspievajte si s nimi legendárnu pieseň ako “Von to dám” a “V lete”. Preplávajte hlbokou vodnou ríšou s Arielou za zvukov Sebastianovej krabej kapely, ocitnite sa Na Vlásku s Rapunzel a Flinnom s doprovodom zborového spevu banditov z hostinca U škaredého kačiatka a v neposlednom rade zažijte “Tento príbeh náš, ktorý starší je než čas“ - teda nesmrteľnú klasiku Kráska a zviera v tomto oslňujúcom krasokorčuliarskom vystúpení!


Nezabudnuteľné dobrodružstvá s Myšiakom Mickeym, Myškou Minnie a ich kamarátov z Disneyho kráľovstva môžete vidieť v jedinečnej show Disney On Ice - Reach For The Stars na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave (19. a 20. 1.2019).

Po troch rokoch sa tak na Slovensko vracia Disney On Ice, originálna ľadová revue s nesmrteľnými Disneyho príbehmi, ktoré každý pozná. Disney On Ice láme rekordy v návštevnosti po celom svete a teraz si ju niekoľkokrát môžete vychutnať v čase vianočných sviatkov tiež u nás!
Nezabudnuteľný audiovizuálny zážitok, profesionálne krasokorčuliarské výkony, originálne kulisy a ladná choreografia s doprovodom oblúbených Disneyho hudobných hitov zabezpečuje Feld Entertainmnet.

Disney On Ice - Reach For The Stars – to je nezabudnuteľný zážitok pre celú rodinu!

Termíny predstavení:
Zimný štadión Ondreja Nepelu Bratislava:
19.1.2019 (10:00, 14:00)

Zobrazit více
20.1.2019 (14:00)

Ľadová revue vám prináša agentúra Pragokoncert. Viac info na a
Vstupenky v predaji v sieti Ticketportal ()


Video z predstavenia:

Viac na:
Facebook:
Twitter: @DisneyOnIce #DisneyOnIce #ReachForTheStars
YouTube:
Instagram: @DisneyOnIce
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Ukaž trochu lásky.

A dej nám like!

Děkujeme.

Jedním palcem nahoru velice pomůžete.

Děkujeme.