TARJA Turunen - Znojmo

Městská sportovní hala Znojmo - TARJA Turunen - Znojmo

Městská sportovní hala Znojmo
Čtvrtek 13.12.2018
od 20:00 do 23:00
Městská sportovní hala Znojmo
Czech Republic
0 účastníků
Předprodej :

TARJA letos opět míří se svými Vánočními koncerty do Česka! Exkluzivní koncerty za doprovodu filharmonie odehraje hned ve čtyřech městech!

Finská okouzlující zpěvačka TARJA TURUNEN si i letos pro své fanoušky připravila speciální Vánoční koncerty. Po loňských naprosto úchvatných a také beznadějně vyprodaných koncertech, v Praze a v Olomouci, odehraje Tarja v tomto roce před Vánoci hned čtyři vystoupení v rámci Dark Christmas!

Rocková, operní a metalová zpěvačka si pro Českou republiku připravila vánoční set plný písní z posledního alba From Spirits And Ghosts doplněný novými písněmi a se speciálním doprovodem jedné z největších filharmonií u nás – Moravské filharmonie Olomouc a pěveckého sboru Stojanova gymnázia Velehrad.

Přijďte si užít tuto jedinečnou show a také zbrusu nové vánoční písně! Na tento neopakovatelný zážitek se můžete těšit 11. prosince v Olomouci na výstavišti Flora, 12. prosince ve Zlíně v Kongresovém centru, 13. prosince ve Znojmě ve Sportovní hale a 14. prosince v Ostravě v aule Gong.

S nákupem vstupenek příliš neotálejte, ať Vám tato kouzelná show neunikne. Ten, kdo v loni tuto show viděl, jistě bude souhlasit, že jde o nejkrásnější vánoční koncert, jaký se kdy v Česku uskutečnil!
Pop Title
Pop TextPop Button1Pop Button2

Ukaž trochu lásky.

A dej nám like!

Děkujeme.

Jedním palcem nahoru velice pomůžete.

Děkujeme.